Studiecirklar 2

Studiecirkelprogram våren 2020  

Studiecirklarna hålls på Alla Hjärtans Hus. Varje studiecirkel pågår 3 tim inkl rast. Vissa cirklar kan dubbleras men då gäller annat datum. Studieprogrammet gäller för ett läsår i stället för termin. Detta både för att spara portoavgifter och arbete.  Blir du inte antagen till en kurs på hösten, måste du anmäla dig till vårterminen istället. Det förekommer inga väntelistor. Anmälan till vårens kurser görs efter 1 dec.

Studieprogram att ladda ner kommer att finnas här.

Kursavgift och medlemsavgift För att delta i kurs ska medlemsavgiften till SeniorNet vara inbetald, 100 kr/år. Anmäl dig till kursledaren direkt.
När du vet att du kommer med på kursen ska du även betala in kursavgiften så att vi  har den före kursstart. Du betalar in på SEB bg 142-3078 till SeniorNet Tre Hjärtan Halmstad. OBS! kom ihåg att skriva namn och om det är medlemsavgift eller vilken kurs det gäller.  

Anmäl snarast ev förhinder att delta så att reserv kan kallas in. Vi blir glada om du vill hjälpa till i studiecirkelverksamheten. Du är välkommen att vara medhjälpare till någon cirkelledare för att känna på hur det är. Det är roligt att vara med och lära andra att använda datorer, surfplattor och mobiltelefoner.  Just nu saknar vi cirkelledare till surfplattor. Har du möjlighet att hjälpa till? (Ring Anna-Kerstin Winckler, 0705726699)